nedjelja, 12. studenoga 2017.

Freedom Pro Artist otkriće!

Pozdrav djevojke i dobro mi došle u novi post. Danas sam jedva ulovila vremena napisati vam post, i iako sam imala u planu pisati o nečemu drugom, požurila sam fotografirati vam ovu predivnoću jer sam totalno poludjela od kad sam ju pronašla. Radi se o Freedom pro artist pad backstage, a u nastavku pročitajte moje dojmove o njoj.
Dakle, ja ovu paletu imam već dugo, kupila sam ju na Pink Pandi prije par mjeseci i bila mi je super u početku, ali pošto je paleta jako velika nisam imala mjesto za nju i tako sam ju stavila u ladicu ispod organizatora sa šminkom. Ona je tamo stajala do nedavno i od kada sam ju slučajno iskopala ne prestajem ju koristiti. 
Prvo ću reći par stvari o samoj paleti, dakle ona dolazi u kartonskoj kutiji koju sam naravno bacila jer tada nisam imala blog i kao što sam napisala gore naručila sam ju na Pink Pandi. Ona je tada bila snižena sa 179,99 kuna na 117,99 kuna i provjerila sam, trenutno je na sniženju pa ću vam na kaju posta ostaviti link koji će vas direktno voditi do nje.
Za tu cijenu dobivate 20 panova, pet mat rumenila, pet shimer rumenila, pet pudera za konture i naravno pet higlightera. Ukupno u paleti je 40 grama proizvoda, što znači da svaki pan sadrži 2 grama proizvoda.
Paleta izgleda kao iPad, i točno je i tih dimenzija, što nekada nije praktično jer definitivno nije za putovanja, ali bitno je naglasiti da je ovo paleta za profesionalnu upotrebu i da nekima od vas ni ne treba ovoliko rumenila ni bronzera.
Krenut ću od prvog reda s lijeve strane a to su mat rumenila. Boje su jako lijepe, od žarkih do zagasitih i ne koristim ih sve jer su mi neka prejaka i neke boje mi ne stoje. Ova rumenila su toliko mekana, pigmentirana i nikada do sada nisam probala bolja rumenila. Kistom samo lagano pokupim proizvoda i često pretjeram jer je pigmentacija ludilo. Nemam riječi kojom bih opisala oduševljenje ovim rumenilima. Swatch je napravljen iz prve, a moje omiljeno rumenilo je drugo od gore.

Sljedeći red u paleti opet su rumenila ali ne mat nego ona sa šljokicama. Ja nisam fan takvih rumenila, sama nikada ne bih ni kupila rumenilo sa šljokicama, ali kada sam ih već dobila u ovoj paleti pokušavam im naći namjenu. Nikada nisam samostalno stavila niti jedno od njih na obraze, mislim da su savršeni ako volite sjaj na licu u kombinaciji za mat rumenilom. O pigmentaciji također ne moram niti govoriti, na fotografiji ispod će vam sve biti jasno. Žao mi je što moja kamera ne može uloviti silne šljokice.

Treći red u paleti moj je omiljeni red jer obožavam bronzere i svako šminkanje ja moram koristiti bronzer. Nedavno sam vam napisala kako sam potrošila banana puder iz MUR palete, i jako mi je falio taj korak u šminkanju, a skroz sam zaboravila da imam ovaj. Puno je bolji od onog iz MUR palete i ako me pitate, ova paleta se isplati kupiti samo zbog njega. Još dobivate i puder za setiranje koji je proziran, te fantastičnu nijansu za konture i dva bronzera. Svi se izvrsno blendaju.

I zadnji i vjerujem većini najzanimljiviji red su higlighteri. Oni su me ostavili bez teksta, toliko su dobri i sjajni da sam oduševljena. Neki su prejaki za svaki dan, dok su neki suptilni i predivno se presijavaju. Zaboravila sam napomenuti da se i rumenila i bronzeri i puderi malo truse, ali smo već utvrdili da je to posljedica odlične pigmentacije, pa to nikada ne uzimam za zlo.
Ovako izgledaju svi higlighteri na ruci, mislim da je najjači prvi higlighter i da je svaki ispod sve slabiji i suptilniji.

I to bi bilo sve od ove palete, koja mi je toliko prirasla srcu i žao mi je što je toliko dugo bila zanemarena. Ako želite imati sve na jednom mjestu ova je paleta za vas, ako vam i ne treba sve ovo, svejedno ju kupite jer se definitivno isplati, a još je i na sniženju.
Razmišljam da ju kupim ponovno i poklonim vama u darivanju povodom otvaranja mojih društvenih mreža. 
Do idućeg čitanja šaljem vam puse, a link koji vas vodi direktno do ove palete na Pink Pandi je ovdje.

1 komentar:

The Balm,Meet Matt(e) Trimony