ponedjeljak, 16. travnja 2018.

Proizvodi koji su me razočarali

Pozdrav djevojke i dobro mi došle u novi post. Danas, nakon dugo vremena pišem o proizvodima koji su me razočarali. Kada sam tek započela s pisanjem bloga, drugi post bio je upravo ovaj i tada sam vidjela kako puno ljudi zanimaju ovakve teme, te sam odlučila ponovno sakupiti proizvode koji mi ne odgovaraju i ubaciti ih u jedan post. 
I ja osobno jako volim ovakve postove, kao i one o favoritima, te oni nekada budu presudni kod toga kupiti neki proizvod ili ne. Ako vas zanima koji to proizvodi nisu odgovarali mom tipu kože i svim ostalim kriterijima,nastavite s čitanjem.
Krenut ću od tekućeg pudera, a riječ je o Deborah puderu bez silikona, parabena i svih sastojaka koji znaju biti štetni.
Nisam očekivala neki fantastičan proizvod, ali nisam očekivala ni to da ću o njemu pisati u ovom postu. Krenut ću od samog mirisa proizvoda. Kada sam ga kupila imao je foliju na otvoru i nije bio korišten. Koštao je 25 kuna zbog rasprodaje asortimana, ali je svejedno bio nov i nitko prije mene nije otvarao ni isprobavao proizvod. Ali, miris je grozan i kao da je puder pokvaren. Na svu sreću ne zadržava se dugo na licu, ali dolazimo do drugog problema. Nanošenje pudera je jako teško, brzo se suši i mora se nanositi dio po dio, ali svakako se razvlači po licu. Ako se odlučite na dva sloja nikako ga nećete izblendati i to sve traje predugo. Probala sam četkicama i blenderom, čak i prstima i nakon nekog vremena kada uspijem stopiti sve i puder setiram on normalno izgleda na koži i traje dugo, ali samo nanošenje je predugo i teško, miris je koma i zbog toga mi se ovaj puder nikako ne sviđa.

Druga dva proizvoda su korektori, a radi se o Kiko i Essence korektorima.
Kiko korektor kupila sam u najsvjetlijoj nijansi, ali mi je jako taman i narančast. Možda će mi odgovarati ljeti, on je namijenjen tamnim podočnjacima i nije za posvjetljivanje okoloočnog područja. 
Essence korektor me također razočarao. Aplikator je bez veze i malo proizvoda izlazi. Pokrivna moć također nije nešto, i zna mi izgledati suho na podočnjacima. Općenito, Catrice tekući korektor mi je bolji i njega ću nastaviti kupovati, dok ću ovaj zaobilaziti.

Idući su Catrice highlighteri.
I paleta i ovaj samostalni highlighter su baš katastrofa. Praškasti su, pigmentacija je užas i na licu ne ostaje apsolutno ništa. Oba su koštala 16,90 zato što su izlazili iz asortimana, ali svakako ne valjaju ništa i ovo je bačen novac.

Sljedeće na redu su Avon perlice.
Ove perlice također ne rade apsolutno ništa. Ne ostavljaju nikakav sjaj niti boju na licu. Nemam pojma zašto sam ih kupila. Kada sam koristila one bronzer perlice bile su mi odlične, ali je ovo čista suprotnost. Nemojte bacati novac na njih i bolje kupite neko jeftinije a kvalitetnije rumenilo u drogeriji.

I za kraj sam ostavila Freedom ruževe.
Ove ruževe imam već dugo. Kupila sam ih na Pink Pandi po nekoj smiješnoj cijeni u setu. Pigmentacija je jako loša, boje uopće ne izgledaju ovako, miris im je strašno umjetan i čudan. Žao mi je što sam ih kupila i bacila novac, ali se svako ne isplate zato što će samo stajati. 

I to bi bilo sve od ovog posta. Za neke ću proizvode još razmisliti i pokušati ih iskoristiti, a to su korektori i puder, dok highlighteri i ruževi sigurno odlaze iz moje kolekcije zato što mi zauzimaju mjesto. Nadam se da vam se post sviđa i da vam je pomogao ukoliko ste se dvoumili u vezi s nekim proizvodima.

Do idućeg čitanja, šaljem vam puse.

2 komentara:

  1. hmmm..ovaj tekuci puder sam i ja prije promatrala. mislila sam da bi mi bio odlican jer ne sadrzi te stetne sastojke a ja imam jako osjetljivu i suhu kozu sklonu svemu zivome (Od akni, pristica, mitesera, alergija...)...bas mi je drago sto si ga recenzirala, sada ce a svi zaobici :) ...sto se tice essence koreektora meni je super...cak mi je i visokopokrivni...vjerojatno jer ja nemam podocnjake skoro pa uopce...probaj maybelline fit me...on mi je deffo favorit ... jako je gust i super pokriva..gledam sada tu tvoju paleticu i sjetim se odma svoje...essence be kissed by the moon....sa 6 high. brate mili to se trusi nenormalno... koristila sam par puta i sada ga mou baciti...sto ti kazes, uzalud bacen novac... a ove freedom ruzeve sam tokeder promatrala ali nisam znala da im je pigmentacija losa i miris.... zaobici cu i njih...anyways, post ti je super...p.s. sorry sto sam se raspisala ko budala hehe

    OdgovoriIzbriši
  2. Nedavno sam kupila fit me korektor, ali još čeka isprobavanje, nadam se da će valjati. Drago mi je da ti se post sviđa :)

    OdgovoriIzbriši

The Balm,Meet Matt(e) Trimony