četvrtak, 22. ožujka 2018.

Farmasi VFX primer

Pozdrav djevojke i dobro mi došle u novi post. Danas vam pišem o proizvodu koji sam nedavno predstavila u novitetima, a riječ je o Farmasi VFX pro primeru. Nakon tog posta nekoliko vas tražilo me recenziju ovog proizvoda, pa sam danas odlučila napisati svoje dojmove koje sam stekla nakon duljeg perioda u kojemu sam detaljno testirala ovaj proizvod. Nakon VFX pudera, o kojem sam nekoliko puta pričala, i jako ga volim, red je da napišem i dojmove za ovaj primer. Ako vas zanima, nastavite čitati.
VFX primer već neko vrijeme postoji u Farmasi katalogu, ali je opet jedna od novijih stvari i dio je VFX obitelji u kojoj se još nalazi i tekući puder. Nisam pisala recenziju o tom puderu, bio je spomenut u favoritima, ali s obzirom na to da mi se jako svidio, morala sam isprobati i primer.
Svoj primjerak ulovila sam na akciji kada je bio u katalogu zajedno s puderom, po promotivnoj cijeni, sada ta akcija više nije u toku, ali sam primer možete naručiti za 50 kuna.
Primer dolazi u jako lijepoj i luksuznoj srebrnoj kutijici, a sama tubica je napravljena od mekane plastike. Za 50 kuna, koliko primer trenutno košta, dobivate 25 ml proizvoda, kojemu je rok od otvaranja 12 mjeseci. 
Iz Farmasija obećavaju da je ovo photo filter technology primer, koji trenutno zaglađuje pore i borice, briše nepravilnosti i kožu čini nježnom i glatkom. Savršeno priprema kožu za nanošenje ostale šminke, te produžuje trajnost kompletnog makeupa.
Ovo je silikonski primer, i njihova svrha i je sve ono što sam navela gore. Moja koža je normalna, nemam problema s proširenim porama, ali svejedno volim osjećaj na koži koji dobivam korištenjem silikonskih primera. Svakodnevno prije tekućeg pudera nanosim primer, naviknula sam se na taj korak u svojoj rutini, i mislim da ćete time dobiti puno bolji efekt na koži.
Otvor kroz koji izlazi proizvod nije velik i nema straha od viška proizvoda. Preko je bila i zaštitna folija koju sam ja skinula, ali možete biti sigurni da prije vas nitko nije dirao otvor tubice ili otvorio proizvod, kao što je to slučaj u drogerijama.
Što se proizvoda unutra tiče, jako je svilenkast pod prstima i sviđa mi se tekstura. Lako se nanosi i na fotografiji ispod vidjet ćete koliko malo proizvoda je potrebno. Ja ga nanosim od sredine lica, prema rubovima i na licu ostaje lijep nježan film, idealan za nanošenje tekućeg pudera. Iako nemam problema s proširenim porama, lijepo zagladi kožu i ispegla sve sitnije nepravilnosti koje imate na koži.
Proizvod je potpuno proziran, ispod njega obavezno nanesem hidratantnu kremu ili serum. Primjećujem da mi šminka koju najčešće nanosim ujutro traje cijeli dan, naravno da se puder postupno skida kroz dan, ali puno sporije nego inače. Što se prosijavanja tiče, ponekad mi se T zona zna zasjajiti tijekom dana, ali za ljude koji općenito muku muče s masnom kožom ovaj primer nije potencijalna opasnost, zato što ne sadrži ulje. Za djevojke sa suhom kožom također smatram da bez straha mogu koristiti ovaj proizvod, mislim da im neće dodatno isušivati kožu i isticati suhe dijelove.
Sve u svemu, jako mi se sviđa ovaj primer. Cijena je prihvatljiva, puder mi lijepo sjeda na kožu, šminka mi traje dulje i to je sve što od jednog primera tražim. Ako ste se dvoumile oko toga kupiti ga ili ne, svakako ga kupite i mislim da nećete požaliti.

I to bi bilo sve od ove recenzije, nadam se da vam se sviđa i do idućeg čitanja šaljem vam puse.

Nema komentara:

Objavi komentar

The Balm,Meet Matt(e) Trimony