nedjelja, 16. rujna 2018.

Makeup favoriti za ljeto 2018.

Pozdrav djevojke i dobrodošle u moj novi post. Za danas sam odlučila pisati o nekoliko omiljenih proizvoda koje sam ovo ljeto obožavala. Neki su novi, neke sam kupila još davno, ali u svakom slučaju skoro pa uvijek bili su u upotrebi i nisam se odvajala od njih. Ako vas zanima što sam to obožavala koristiti, i za koje proizvode imate preporuku, nastavite s čitanjem.
Krećem od lica, pa su prvi na redu NYX primer i Catrice mousse.
NYX primer već je dugo u mojoj kolekciji, ali ga nikada nisam koristila kao u zadnje vrijeme. Nema mi smisla da odličan proizvod koji sam poprilično platila stoji i kvari se. Primer mi je obavezan korak u šminkanju i tek kada sam ovaj uvrstila u svakodnevnu rutinu, shvatila sam koliko je dobar i kvalitetan proizvod. Silikonski je, obećava zaglađivanje nepravilnosti, popunjavanje pora i odlično obavlja posao. Jako sam zadovoljna s njim, i svakako imate moju preporuku.
Sljedeći proizvod je moj voljeni Catrice mousse kojeg hvalim od kada imam blog. Povučen je iz prodaje, ovo je zadnji koji imam i skoro je potrošen. Nijansa mi je nešto tamnija pa je sjajan na preplanuloj koži. Fantastičan proizvod od kojeg se polako opraštam, ali ga ne štedim zato što će mi kasnije biti jako tamna nijansa.

Prelazimo na highlighter, a radi se o MAC proizvodu u nijansi soft and gentle.
Što se tiče rumenila i bronzera svašta sam koristila i niti se jedan proizvod nije specijalno isticao, ali u toj kategoriji ovaj proizvod nije zamijenio niti jedan drugi. Ovaj highlighter sam toliko obožavala, na licu je suptilan ako ga lagano nanesete, ali ako poželite prekrasan metalic odsjaj uz malo fiksatora dobivate jedan od najljepših i najintenzivnijih highlightera. Jako se malo troši, i svakako morate investirati u njega.

Dolazimo do obrva, dva favorita su NYX gel u tubici i Essence gel maskara.
Veliki sam fan ovih gelova u tubici koji su vodootporni i najviše vjerujem ovom tipu proizvoda. Prije NYX gela obožavala sam Makeup Revolution gel koji sam potrošila, pa sam se odlučila isprobati ovaj NYX. Puno se brže suši, jači je i neko vrijeme sam ga učila nanositi, ali sada ne mogu bez njega. Dugotrajan je, prirodno izgleda i oduševljenja sam. Potrebno je jako malo proizvoda, a obzirom da ga dobivate dosta, kada ga kupite mirni te jako dugo vremena.
Essence make me brow gel maskara moj je stari favorit. Ovo je sjajan proizvod koji je nezaobilazan u mojoj rutini, odlično fiksira obrve, boja mi je idealna i za njega imate sve moje preporuke.

Dolazimo do palete za oči, nezaobilazna je bila the Balm Meet Matte Trimony.
Svaki puta kada sam se šminkala ova paleta je bila korištena i kombinirana s nekim drugim. Obožavam je, ima prekrasne pigmentirane mat boje i stvarno je s razlogom toliko hvaljena. Lako se blenda i nisam se odvajala od nje cijelo ljeto. Ako tražite dobru mat paletu, the Balm ima odlične.

Još jedno otkriće ovo ljeto je Balea voda u spreju.
Ne znam koristite li ovo čudo, ali sam ja oduševljena. Puno sam slušala o ovom i kada sam kupila shvatila sam zašto je toliko hvaljeno. Dakle, ovo je obična voda u spreju koja mi služi za fiksiranje ili kist koji namočim i nanesem sjenilo kako bi bilo pigmentiranije. Jednostavno možete i osvježiti lice tijekom dana. Zaista praktična stvar, koja je jako pristupačna.

Za kraj sam ostavila proizvode za usne.
Ovo ljeto sam poludjela za sjajilima, i svime što nije toliko mat i suho na usnama. 
Prvi proizvod koji imam dugo, a zanemaren je Avon Luxe sjajilo. Predivno sjajilo od kojeg se nisam odvajala na moru. Ima sitne šljokice i divno se presijava. Nosila sam ga samostalno, ili preko nekog ruža, u Avon katalogu imate jako puno boja, moj je u nijansi dazzling nude.
Trend it up sjajilo slučajno sam otkrila, i iako sam ga kupila u svim nijansama ovu sam koristila najviše. Lijepo izgleda na usnama, dugotrajan je, ali malo ljepljiv. Miriše na čokoladu i ovaj moj je u nijansi 030. Još uvijek su sniženi u DM na 17 kuna i sada ih možete kupiti 2 za cijenu jednoga.
Zadnji favorit za usne je Essence sheer ruž za usne u nijansi 07. I ovaj proizvod je povučen, ali u ponudi sada ima vrlo sličan. Hidratantan lagan ruž koji sam toliko obožavala, da sam već potrošila dva, ali u drugim nijansama.

I drage moje to bi bili svi moji favoriti ovoga ljeta. Nadam se da vam se post sviđa i do idućeg puta šaljem vam puse. 

Nema komentara:

Objavi komentar

The Balm,Meet Matt(e) Trimony