nedjelja, 15. listopada 2017.

Golden Rose tekući ruževi

Pozdrav djevojke i dobro došle u novi post. Danas sam odlučila pisati o ruževima koje imam već dugo vremena a o njima nisam rekla niti riječi. Radi se o Golden Rose longstay mat tekućim ruževima, za koje vjerojatno znaju sve djevojke koje prate trendove u šminkanju. Iako je moj favorit ikada klasični mat ruž u nijansi 02, koliko mi se sviđaju ovi, pročitajte u nastavku.
U svojoj kolekciji imam četiri ruža, a prva dva kupila sam prošlo ljeto. Golden Rose turski je brend koji radi super kvalitetnu i jeftinu šminku, a cijene im se razlikuju od države do države. U to ne ulazim jer se zbilja ne zabrinjavam koliko nešto košta, ako je dobro i kvalitetno svoje kupce će uvijek imati. Kod nas je njihova cijena oko 40 kuna, dva sam platila toliko, jedan sam dobila, a jedan sam kupila na popustu. Za tu cijenu dobit ćete 5,5 ml proizvoda, kojemu je rok od otvaranja 12 mjeseci.
Krenut ću od ambalaže koja je napravljena od čvrste plastike i ne postoji način da se ruž uništi ili otvori u torbi. Ambalaža mi se zapravo jako sviđa, ruževi nisu dugački pa mi savršeno stoje u organizatoru. Kada ruž kupite dobivate ga u crnoj kartonskoj kutiji s otisnutim informacijama o njemu. Te kutije sam bacila, jer ruževe sam ipak kupila davno.
Aplikator je spužvast, plosnat i meni super funkcionira. Inače ne precrtavam usne i nisam baš fan olovki pa ni kod ovih ruževa nemam potrebu obrubiti usne. Pouka priče je ta da je barem kod mene aplikator dovoljno precizan, ali nisam sigurna koliko bi bio ženama s tankim usnicama.
Sada krenimo na opisivanje svake nijanse.
Prva nijansa koju sam i kupila prvu je ova crvena u nijansi 06. Trebao mi je neki crveni mat ruž koji će biti postojan, ali ne postojan kao jedna crvena tinta za usne. E tu sam se prevarila, jer su ovi ruževi isto jako postojani, ali o tome ćemo kasnije. Vratimo se na ovu nijansu. Dakle, klasična jaka crvena nijansa koja je predivna na usnama, zubi izgledaju bjelje, nosim ju kad god imam priliku nositi crveni ruž, jer nisam baš tip za ovako jake boje.

Sljedeća nijansa kupljena je isti dan kada sam kupila i crvenu. Ova je u broju 03, i ovo je moja omiljena nijansa. Bez razmišljanja, ne samo omiljena GR nijansa ruža, nego i omiljena nijansa od svih tekućih ruževa koje imam, a imam ih puno. Ovo je neka ljubičasta hladnija nijansa, boja je skroz moja, svakodnevna, a drugačija od svih koje imam. 
Ovu nijansu dobila sam za Božić od svoje prijateljice. Boja kakvu dobivam od nekog tko me poznaje i tko zna moj ukus do kraja. Topla nude nijansa, koja vuče na breskvasto. Pošto ruževe dijelim po godišnjim dobima, ovo je za mene prava proljetna nijansa, kada ne želim nositi neku rozu. Broj ove nijanse je 17 i ako želite jedan ruž za svaki dan ovaj je za vas.

Zadnji koji imam je ovaj u nijansi broj 10. Mislim da je ovo najprodavanija nijansa od svih, teško je ne primijetiti ju. Čim sam vidjela ovaj ruž morala sam ga imati, ali sam ga tražila neko vrijeme jer je uvijek bio rasprodan. Nijansa je hladna, siva, neki bi rekli i mrtvačka, ali svejedno predivna. Primijetila sam da ga neke djevojke ne vole i to skroz razumijem, ipak treba moći iznositi ovakvu nijansu. Za dnevne varijante nije moj prvi izbor, ali za večernji, dramatični look, posebno s crnim sjenilima ovaj ruž je bomba!
Za potpunu boju dovoljan je samo jedan sloj, pigmentacija je savršena. Gore sam spomenula trajnost ovih ruževa koju nikako nisam očekivala. Kada ih stavite oni ne mrdaju dok ih ne skinete. Na njima je naglašeno da su kissproof, i jesu. Kada se osuše nigdje se ne preslikavaju. Ako ih baš jako dugo nosim, krenu se lagano skidati s unutarnje strane usana, ali to nije slučaj. Skidam ih micelarnom i to je mrvicu teže skidanje, ali samo treba imati strpljenja i dopustiti da se ruž sam krene rastapati bez trljanja usnica. 
Miris ovih ruževa također je sasvim solidan, nije napadan. Tekstura je više gusta nego rijetka, po meni taman onakva kakva treba biti.
Ovdje možete vidjeti kako izgledaju kada se skroz osuše u mat, a taj proces traje jako kratko vremena. Ugodni su mi na usnama i ne isušuju ih ako sam ih nahranila prije nanošenja ruža i po mogućnosti napravila piling. 

I to bi bilo to od mene. Ako vam trebaju jeftini, dugotrajni i kvalitetni ruževi, Golden Rose je pravi izbor za vas. Izbacuju i nove nijanse koje još nisam kupila, ali sigurno hoću. Nadam se da vam se post sviđa, i do idućeg čitanja šaljem vam puse.

2 komentara:

The Balm,Meet Matt(e) Trimony