utorak, 9. siječnja 2018.

Makeup challenge-potroši do kraja godine, FINALE

Pozdrav djevojke i dobro mi došle u novi post. Danas ponovno pišem o svom projektu gdje neke proizvode iz svoje kolekcije trošim do kraja ili se trudim koristiti ih više. Nisam imala nikakva očekivanja od tog posta, odnosno nisam mislila da će izazvati neki interes kod vas, ali ste jako lijepo reagirale i zbog toga sam odlučila napisati i nastavak gdje ćete vidjeti što sam potrošila, što ubacila naknadno i koje stvari nastavljam trošiti dalje, a koje će pričekati neki drugi projekt. Ovdje pročitajte taj prvi post u kojemu sam tek predstavila proizvode na kojima ću raditi, a u nastavku ćete vidjeti napredak.
Krenut ću s onim proizvodima koje sam potrošila do kraja, i to mi je u neku ruku bio i cilj. Imam previše šminke i svaki potrošeni proizvod me veseli.
I sami vidite da sam potrošila najviše proizvoda za lice pa ću od njih i krenuti.
Catrice Mousse naknadno sam ubacila. Iako mi on nije bio prioritet i nisam ga planirala potrošiti do kraja, no nisam ga mogla prestati koristiti. Obožavam ovaj proizvod i to stalno ponavljam. Trenutno trošim drugi i on će ubrzo biti gotov ako ne krenem trošiti druge pudere, sjajan proizvod i nije mi bio problem potrošiti ga.

FIT me puder potpuna je suprotnost. On je od početka u projektu i željela sam ga potrošiti čim prije. Nije me oduševio kao većinu djevojaka. Očekivala sam puno više i generalno, više me oduševljavaju stvari koje nisu toliko poznate kao ovaj puder o kojemu su svi pričali, a na kraju nije ništa specijalno. Brzo sam ga potrošila, nanosila sam ga spužvicom i mislim da ga više neću kupovati.  Nijansa mi je bila savršena i tu nemam prigovor.

Maybelline korektor još je jedna stvar koja je od početka u projektu. Spominjala sam ga u proizvodima koji su me razočarali, jer sam i od ovog korektora očekivala više. Vremenom sam se naviknula na njega i postao mi je sasvim solidan, iako mi je i dalje favorit Catrice tekući korektor. Možda ga kupim ponovno jer je od nedavno dostupan kod nas.

Sljedeći proizvodi su Catrice baza i Farmasi fiksator.
Farmasi time locker odličan je fiksator koji je jako pristupačan i ako se odlučite na kupnju nećete pogriješiti. Drži šminku na mjestu do skidanja, na licu se sve lijepo stopi i jako je ugodan. Od nedavno koristim i drugu bočicu, što govori dovoljno o tom koliko mi se sviđa. 

Catrice primer sam željela potrošiti jer je dugo u kolekciji, a ne želim da se pokvari. Jako mi je dobar i obožavala sam ga koristiti. Svakako ga kupite ako naiđete na njega, ja sam bila zadovoljna.

Potrošila sam i Farmasi ZEN puder.
Ovaj puder bio je u favoritima godine i zbilja ga obožavam. Više puta sam ga ishvalila pa sada neću duljiti o njemu. Sporo se troši i jako je dugo trajao zato što ga ima puno, a ne trusi se.

Potrošila sam i jednu maskaru, a radi se o Maybelline Lash sensational maskari.
Odlična maskara koja mi je bila super, planiram ju kupiti ponovno. Trepavice su divne s njom i svakako ju isprobajte.

I zadnja stvar koju sam uspjela potrošiti do kraja je Essence ruž za usne.
Iskreno, bila bih puno sretnija da sam potrošila više ruževa jer upravo njih u kolekciji imam najviše, ali i ovaj jedan je sasvim dovoljan, obzirom da mi se teško fokusirati na samo jedan ruž, jer ih konstantno rotiram. Essence ima super ruževe, ovaj nije nešto dugotrajan, ali je boja lijepa pa sam ga bez problema potrošila. 

Sada prelazimo na one proizvode koje nisam uspjela potrošiti do kraja.

Krenut ću od Catrice paletica za oči.
Nisam zadovoljna svojim napretkom, ali imam puno bolja sjenila kojima se lakše i brže našminkam i nisam se baš hvatala za njih. I dalje ću se truditi da ih koristim više i uspijem potrošiti još koju nijansu.

Beauti uk paletu za kremasto konturiranje koristila sam još manje.
Ovo je sasvim solidna paleta i naučila sam se konturirati kremastim proizvodima, ali problem je u tome što u zadnje vrijeme imam jako malo vremena za šminkanje i tako preskočim ovaj proizvod. Bijelu nijansu volim kao bazu za sjenilo i znam da ću ju kad tad potrošiti, samo mi treba postati rutina.

Sljedeće na redu je Catrice rumenilo.
Konstantno sam koristila ovo rumenilo i obožavam ga. Predivno je na licu i napisala sam da nisam sigurna da ću ga potrošiti, ali sam zadovoljna svojim napretkom. Počelo se lomiti sa strana, pa ću ga danas represirati ponovno. Kada ga potrošim definitivno kupujem novo slične nijanse.

Idući je Essence ruž.
Nisam ga uspjela potrošiti do kraja, ali ga je i ostalo jako malo. Svakako će se potrošiti, a sada ga nisam toliko koristila, zato što je boja poprilično neobična, hladnija nude, a ja više nosim roza nijanse. Također solidan ruž, imam i boljih, ali nije mi problem koristiti i ovakve.

I sada je zadnja na redu MUR paleta za konturiranje.
Vidite moj napredak i ja sam jako ponosna. Ostala su još samo tri pana, potrošila sam sve što sam planirala potrošiti. U drugom redu ostao je jedan bronzer koji je divan, ali nije došao na red od Bahama mama bronzera koji konstantno koristim. Drugi bronzer kojeg nema još puno služi kao sjenilo u pregibu zadnjih par mjeseci i na taj način ga planiram i potrošiti. 
Bijeli highlighter mi je previše jak i ne koristim ga, pa se nisam ni trudila potrošiti ga do kraja.
Planiram izvaditi ova tri pana što su ostala i ubaciti ih u praznu Nabla paleticu koju sam kupila kako bih ovu veliku paletu bacila i napravila mjesta. 

I za kraj imam samo par stvari kojima sam dotaknula dno.
Essence puder u kamenu trenutno koristim i sasvim je solidan. Potrošit ću ga do kraja jer je svakodnevno u uporabi.

Wet n Wild duo za konture mi je isto jako dobar, ali samo svijetla strana koja služi za setiranje korektora ispod očiju. Jako pigmentiran i kvalitetan proizvod vrijedan pažnje. Bronzer još nije došao na red, ali je i on jako dobar.

Ovdje su se našle i dvije palete. NYX paleta bila je u godišnjim favoritima, i jako mi je dobra. Koristila sam ju puno i dotaknula dno na dvije nijanse. 
Maybelline blushed nudes paleta također je dosta korištena i njoj sam također dotaknula dno na dvije nijanse.

I zadnje sjenilo koje imam je MUR mono sjenilo koje je isto bilo u godišnjim favoritima. Stalno ga koristim i dosta sam ga potrošila. Ako niste svakako isprobajte.

I to bi bilo sve od ovog posta. Nadam se da vam se sviđa ovakav tip makeup projekta, i ja svakako planiram nastaviti nakon pauze, zato što sam skupila jako puno noviteta o kojima ćete uskoro čitati i moram ih sve isprobati. 
Do idućeg čitanja šaljem vam puse.

2 komentara:

  1. Obožavam ovakve postove!! I sama planiram napraviti isto! U potpunosti se slažem s napisanim za Maybelline puder, a isto tako volim Catrice puder! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja volim ovakve postove i veselim se tvom ;) Jedva čekam drugi projekt a do tada isprobavam novitete.

    OdgovoriIzbriši

The Balm,Meet Matt(e) Trimony