četvrtak, 1. veljače 2018.

Favoriti siječnja

Pozdrav djevojke i dobro mi došle u novi post. Danas vam pišem o favoritima prošlog mjeseca. Koje sam proizvode koristila svakoga dana, a smatram da su dobri i vrijedni spomena pročitajte u nastavku.
Proizvoda nikada nije bilo manje, ali poznavajući mene rotirala sam svu svoju šminku i malo toga sam baš religiozno koristila čitavog mjeseca. Krenut ću od podloge za tekući puder, a radi se o Farmasi VFX primeru.
Ovaj primer koristim od kada mi je stigao i jako mi se sviđa. Naravno da ima i boljih, ali za ovu cijenu dobivate jako kvalitetan proizvod koji svakako vrijedi isprobati. Silikonski je i lijepo zagladi kožu, a i produži trajanje pudera.

Sljedeći proizvod je H&M tekući puder.
Jako mi se sviđa sve u vezi ovog pudera. Od ambalaže i sistema gdje se proizvod može maksimalno iskoristiti, do teksture i lakog nanošenja. Lagan je i na licu postojan, predivno izgleda na koži i mogu reći da sam jako zadovoljna puderom koji sam kupila u dućanu s robom. Ako ga još imaju u ponudi, a mislim da bi trebali, svakako ga kupite, nećete požaliti.

Sljedeći proizvod je Catrice rumenilo.
Koliko znam ovo rumenilo već dugo nije u Catrice asortimanu, ali dok je bilo čula sam puno lijepih stvari o njemu. Ja ga jako puno koristim i nakon što ga je ostalo samo po rubovima odlučila sam ga represirati i sada je kao novo. Pigmentacija mu je jako dobra i na licu izgleda jako lijepo. Skroz sam i zaboravila kakvo je bilo ovo rumenilo dok ga nisam "obnovila" zato što se proizvodi vremenom suše i nisu onakvi kakve ste ih kupili, pa savjetujem da svakako isprobate s represiranjem.

Sljedeći proizvod poprilično je nov, a riječ je o Kiko highlighteru.
Koristim ga od kada sam ga kupila i ovo je zasigurno najbolja stvar koju sam kupila u Kiko dućanu. Pigmentiran je i daje predivan sjaj licu. Ambalaža je predivna i kvalitetna, a meni je žao što u ponudi imaju samo tri nijanse. Uz ovu, druge dvije jako su tamne za moju kožu i to je jedini razlog zašto nisam kupila sva tri. Ako vam se ukaže prilika da dođete do ovog proizvoda, nemojte ju propustiti.

Prošli mjesec obožavala sam i Catrice mono sjenilo.
Ovo mono sjenilo dobila sam na poklon i nijansa je skroz pogođena. Pigmentacija je također savršena i efekt koji daje ovo sjenilo mi se jako sviđa. Sada je Catrice uveo onaj sistem gdje sami možete složiti svoju paletu od ovakvih mono sjenila i to je odlično, zato što su mono sjenila puno bolja od onih u paletama.

I zadnja stvar koju sam obožavala prošli mjesec je Loreal maskara.
Ova maskara me nije privlačila kada su svi pričali o njoj, ali sam nedavno naletjela na sniženje u Bipi i kupila dvije Lorealove maskare za cijenu jedne. Miss Manga maskaru sam već imala i bila mi je odlična, ali je ova definitivno bolja i oduševljena sam. Sviđa mi se kako izgleda na trepavicama i žao mi je što ju prije nisam kupila. U zadnje vrijeme najčešće koristim Lorealove maskare i sve su mi jako dobre. 

I to bi bilo sve od mojih prošlomjesečnih favorita, nadam se da vam se post sviđa i do idućeg čitanja, šaljem vam puse.

4 komentara:

  1. Odličan post sa malo proizvoda, jer i ja se trudim što više proizvoda iskoristiti i napraviti mjesta za nove.
    Jako me zanima Farmasi primer kao i njihova CC krema.
    Hippie mi je maskara nad maskarama otkad je izašla 😉😊
    Kao ludi fan i kolekcionar ruževa, moram te pitati kako to da nema niti jednog favorita za usne? 😊

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno. Svakako planiram napisati recenziju Farmasi primera, a nema niti jednog ruža zbog toga što sam ih kupila i dobila toliko i svaki dan sam koristila neki drugi, pa niti jedan nije bio korišten kroz cijeli mjesec. I mene zanima kakva je Farmasi CC krema, mislim da negdje imam tester pa ću ju isprobati. :)

      Izbriši
  2. davno sam imala ovakvo catrice rumenilo i isto sam ga potrosila do kraja, mislim da mi je to bilo jedino u zivotu koje sam bas dokrajcila :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je ovo jedino rumenilo koje sam baš ovoliko iskoristila. Krivo mi je što ih više nemaju u prodaji, one trio paletice s rumenilima nisu ni približne ovomu.

      Izbriši

The Balm,Meet Matt(e) Trimony