nedjelja, 22. listopada 2017.

Potroši do kraja 2017. godine

Pozdrav djevojke i dobro došle u moj novi post. Danas pišem o nečemu što radim sebi za dušu, i što možda neće izazvati neki pretjerani interes kod vas, a radi se o projektu u kojem izdvojim određeni broj proizvoda i pokušavam ih što više iskoristiti, odnosno potrošiti do kraja. Ove godine već sam imala jedan takav projekt, i smatram da je on bio puno zanimljiviji, ali tada nisam imala blog. U ovom projektu izdvojila sam proizvode za koje mislim da ih treba potrošiti, ili barem dotaknuti dno. 

Krenut ću od Catrice prime and fine baze za tekući puder.
Nekada moja omiljena baza, koja neutralizira crvenilo na licu, sada je u ovom projektu zato što ju imam već dugo i vrijeme je da ju potrošim. Jedina baza koju sam kupila nekoliko puta dok ju nisu povukli, sada imam puno bolje ali i dalje mi je sasvim ok. Nema je još puno i mislim da će ona prva otići od svih. 

Tekući puder kojeg se želim riješiti je fit me puder, koji sam spominjala u proizvodima koji su me razočarali.
I dalje mi se ne sviđa, ali nije toliko loš da ga ne mogu koristiti, samo na mom licu nije dao efekte kakve obećava. Nijansa mi odgovara i imam ga još pola, možda ga pomiješam s nekim drugim puderom, ali nadam se da ću ga potrošiti i napraviti malo mjesta u kolekciji.

Korektor koji želim potrošiti također je bio u proizvodima koji su me razočarali.
Maybelline anti age korektor nije mi ništa specijalno, mrvicu mi se više sviđa nego prije, ali i dalje nije nešto što bi više kupovala iznova. Ima ga manje od pola i zbilja se brzo troši. Kod nas ima puno boljih korektora za manju cijenu.

Sljedeći proizvod je paleta za kremaste konture.
Beauty uk više nema kod nas, od kada su zatvorene Kozmo drogerije. Paleticu imam neko dulje vrijeme i na početku ju nisam znala koristiti, odnosno nisam pronašla pravi kist za nju. Sada sam ju već fino potrošila i želim ju riješiti do kraja zato što me nervira ova ambalaža koju je nemoguće očistiti. Tamnije nijanse koristim za konture, a bijela nijansa je sjajna baza za sjenilo. Sve se lakše blenda ako se doda mrvica ulja u pan, ali je nakon toga kist jako teško oprati pa to ne prakticiram.

Puder u kamenu koji je već pri kraju je Farmasi ZEN puder.
Ovaj puder obožavam i koristim svaki dan. Ima ga još po rubovima i on mi traje već jako dugo jer se ne trusi, a ima 14 grama, te za nisku cijenu dobijete odličan proizvod kojeg ima puno. Za njega sam isto sigurna da ću ga potrošiti do kraja.

Iduća na redu je MUR paleta za konturiranje.
Ovu paletu imam već dugo i jako sam vezana za nju. Moja prva paleta za konture, kada su one postale planetarno popularne. Vidite koliko je korištena i u cilju mi je potrošiti prvu nijansu u gornjem redu kojom setiram korektor ispod očiju, treću nijansu u gornjem i zadnju u donjem koje miješam i koristim kao highlight, te drugu nijansu u drugom redu koju koristim za konture. Imam bolje i bronzere i highlightere u kolekciji, ali želim potrošiti ove.

Moje omiljeno rumenilo koje trošim je Catrice rumenilo.
I njega imam dugo i nijansa je savršena, nisam sigurna da ću ga uspjeti potrošiti do kraja godine, ali svejedno to nije problem zato što ga obožavam. Imam i Catrice trio rumenilo, ali nisam oduševljena kao ovim rumenilom.

Sada sijede dvije palete sjenila koje imam dugo i vjerojatno neću potrošiti niti jednu do kraja, ali cilj ovog projekta je i to da se nešto više koristi.
Prva paleta koju želim potrošiti je i moja prva paleta ikada, a radi se o Catrice absolute nude paleti.
Nju sam već fino iskoristila u prošlom projektu, i sada želim potrošiti prvu, drugu i četvrtu nijansu, za zadnje dvije nisam sigurna, ali ova paleta mi puno znači i želim ju iskoristiti koliko god je moguće.

Druga Catrice paleta također je dugo kod mene, a radi se čokoladnoj paleti.
Neki dan sam dotaknula dno predzadnjem sjenilu i to me jako veseli. Paletica je predivna, zadnje tri nijanse volim, prve tri nisu nešto pigmentirane, ali svejedno volim koristiti te nijanse za dnevni makeup.
Plan mi je potrošiti do kraja neke od nijansi a ostale prebaciti u Z paletu koju još nisam kupila, ali sigurno hoću. Samim time oslobodit će se mjesta u kolekciji.

Zadnje dvije stvari koje želim potrošiti su Essence ruževi.
Imam ih dugo, nema ih još puno i želim ih potrošiti, a ne baciti. Nisam napomenula da šminku ne bacam nego odredim što treba potrošiti prije nekih drugih stvari. Ovi ruževi nisu nešto posebno jer imam i boljih i nadam se da ću ih uspjeti potrošiti.

I to bi bilo sve od proizvoda koje želim potrošiti do kraja 2017, kako bi napravila mjesta, prolazila kroz svu svoju šminku i tako u buduće razmislila više puta treba li mi nešto ili ne. Nadam se da vam se sviđa moja ideja koju sam vidjela kod nekih stranih blogerica i svakako planiram napraviti update na kraju godine i obavijestiti vas što sam potrošila do kraja, što nisam uspjela i tako dalje. 

Ako niste, pročitajte moj prošli post s Eos novitetima ovdje, i do idućeg čitanja šaljem vam puse.

2 komentara:

  1. Ovo su i meni omiljeni zadaci koje si svako malo zadajem, jer toliko toga imam da je onda pan projekt odlicno rjesenje.
    Pudere koji minne odgovaraju uvijek potrosim mijesajuci sa drugima, sjenila koja ne koristim obicno podijelim jer mi je nemoguce da ih sama potrosim a sa ruzevima je najveci izazov jer ih imam preko 100kom 😁😁😁
    Teski ovisnik kozmetike hehehe 😊
    Mislim da imamo istu nijansu ovog Catrice rumenila, moje je Sunrose avenue i nasla sam ga kada je izlazilo iz asortimana, pa sam i za vrijeme pan projekta kupila zalihu jeeej 😉👌
    Mislim da ces uspjeti vecinu rijesiti a osjecaj je super i onda slijedi nagrada sa novim shoppingom 😊💕💅💄

    OdgovoriIzbriši
  2. Jeeej, osoba koju isto veseli trošiti šminku :)
    I ja imam toliki broj ruževa i polako radim na tome da ih rješavam, a zbilja me zanima hoću li moći potrošiti i ova dva. Ipak moram napraviti mjesta za sve ove novitete, a ladice prepune..
    Šminku želim iskoristiti maksimalno i ništa ne bacati, trošiti po redu i tako prolaziti kroz nju. Ja stalno kupujem zalihe, i Morat ću prestati, jer ako nastavim neću potrošiti sve dok sam živa :)

    OdgovoriIzbriši

The Balm,Meet Matt(e) Trimony